Wij zoeken collega’s! Bekijk onze vacatures hier

Trampolinepark Jump XL Krefeld: veiligheid, kwaliteit en speelplezier

De opening van het Jump XL-park in Krefeld, Duitsland, in juni 2023 markeert een bijzondere mijlpaal voor de Jumpsquare Groep. Dit is namelijk het allereerste Jump XL-park dat is geopend onder de vlag van de Jumpsquare Groep sinds de overname van hun sectorgenoot. Na eerdere succesvolle samenwerkingen met Jumpsquare, kregen we ook de kans om dit park te realiseren. En wat een mooi en veelzijdig park is het geworden!

Veelzijdig trampolinepark voor alle leeftijden

Jump XL Krefeld biedt met haar 2500m2 aan attracties een combinatie van sport, spel en competitie voor bezoekers van alle leeftijden. Of je nu de uitdaging aangaat op het bounce track parcours, indrukwekkende hoge sprongen maakt op de high-performance trampolines, elegant door de lucht zwiert vanaf de trapeze, of deelneemt aan spannende competities op de interactieve elementen zoals de ValoJump en High-9 Duo: Jump XL Krefeld biedt voor iedere gast een passende ervaring.

Samenwerking voor veiligheid en kwaliteit

In Nederland geldt de strengste veiligheidsstandaard de zogenaamde WAS-norm (Warenwetbesluit attractie- en speeltoestellen), voor trampolineparken. Veiligheid is een kernwaarde voor zowel Jumpsquare als Sidijk, en in alle samenwerkingen wordt daarom strikt voldaan aan deze norm. Dit geldt ook voor het park in Krefeld, hoewel het zich in Duitsland bevindt, waar het eveneens volledig voldoet aan deze veeleisende veiligheidsvoorschriften.

Met de binnenkort verwachte invoering van een internationale ISO-norm die niet strenger is dan de WAS-norm, kan het park er zeker van zijn dat het ook in de toekomst aan de eisen van veiligheidskeuringen voldoet. Bovendien heeft Sidijk een speciaal onderhoudscontract met Jumpsquare, waarbij Sidijk jaarlijks alle parken, ongeacht hun locatie, onderhoudt om te waarborgen dat de parken blijven voldoen aan de hoogste kwaliteit- en veiligheidsnormen.

Spectaculaire sprongen en zachte landingen

Centraal gelegen in het park vind je een trapeze en een jump tower. Tussen deze attracties bevindt zich een AIRBAG Original, het eigen merk airbags van Sidijk. In vergelijking met de traditionele foampit bieden airbags niet alleen extra veiligheid, maar zijn ze ook hygiënischer en goedkoper in onderhoud. Dit is waarom Jumpsquare in al haar parken attracties met ‘ high impact’ combineert met een airbag.

 

Wij helpen jou graag!

Heb jij een vraag? Neem contact op
met een van onze experts.
Stel jouw vraag

Aanmelden nieuwsbrief

Ontdek inspirerende projecten,
concepten en meer!
Inschrijven