Wij zoeken collega’s! Bekijk onze vacatures hier

Reparatie

Waar gesport en gespeeld wordt, ligt een beschadiging altijd op de loer. Dit geldt voor luchtkussens, maar ook voor andere speelelementen. Goed om te weten dat je bij Sidijk schades snel kunt laten verhelpen. Met de volgende stappen verzeker je je van snel en efficiënt schadeherstel.

Stuur een foto

We vinden het belangrijk om te weten wat de schade is, aan welk product en wat de maatvoering is. Zodra we dit goed in beeld hebben, kunnen we je snel adviseren, een offerte sturen en eventueel een reparatie inplannen. Stuur daarom allereerst een foto van het hele object én een foto van de schade. Dit kan naar service@sidijk.com.

Sidijk reparatie technisch textiel
De beschadiging van veraf
Sidijk reparatie technisch textiel
Ingezoomd op de beschadiging

Reparatieadvies

Op basis van je foto’s ontvang je een reparatieadvies. Soms kun je een schade zelf verhelpen met een reparatiesetje van Sidijk. Lees in deze blog hoe je dat zelf kunt doen. Is een reparatie in onze werkplaats of op locatie nodig? Dan sturen we je een offerte voor de kosten van de reparatie. Zodra we een bevestiging hebben, gaan we voor je aan de slag en maken we een afspraak. Het kan zijn dat we voor de reparatie naar het logboek van het object vragen.

Vervoer

De meeste schades herstellen we in onze werkplaats in Heerenveen. Je kunt ervoor kiezen om het product dat herstel nodig heeft zelf naar Heerenveen te brengen. Tegen een klein bedrag kunnen we het ook bij je ophalen. Wanneer het beschadigde onderdeel lastig te vervoeren is, of vastzit in een constructie, dan komt een monteur van Sidijk bij je langs.

Naaiafdeling Sidijk

Reparatie? Maak een afspraak

Kies je voor een reparatie in onze werkplaats? Maak dan altijd, net als bij de autogarage, eerst een afspraak. Dan kunnen we de reparatie inplannen en ervoor zorgen dat de beschadiging snel verholpen wordt. Dus, zoek eerst contact met Sidijk via service@sidijk.com, stuur een foto en wacht op ons advies én onze offerte. Daarna pakken we zo snel mogelijk door.

<< Services

Wij helpen jou graag!

Heb jij een vraag? Neem contact op
met een van onze experts.
Stel jouw vraag

Aanmelden nieuwsbrief

Ontdek inspirerende projecten,
concepten en meer!
Inschrijven