Over Sidijk

Bij Sidijk werken we elke dag met passie aan slimme en hippe producten voor leisure, sport en industrie. En of je nu gaat voor veiligheid, fun-factor of functionaliteit; bij Sidijk vind je altijd een product dat er met kop en schouders boven uitsteekt. In 1978 begonnen we als producent van luchtkussens. Vandaag de dag gaan onze producten, het zijn er honderden, de hele wereld over. De basis van ons werk is nog altijd hetzelfde. Want, wie zoekt naar een unieke oplossing én topkwaliteit, kiest voor Sidijk.

Maatwerk

Iedereen heeft z’n eigen ideeën, wensen en budgetten. Bij Sidijk begrijpen we dat. Samen met jou zoeken we altijd naar een oplossing die past. Daarom denken we nooit in standaard. En we zorgen er altijd voor dat we de mensen, de machines en de software in huis hebben om jou maatwerk te leveren.

Totaaloplossing

Sidijk biedt klanten meer dan alleen een mooi eindproduct. Ook op de weg ernaartoe zijn we een deskundig partner die met je optrekt en met je meedenkt. Van tekentafel tot en met oplevering en beheer: Sidijk adviseert, organiseert en realiseert. Op deze manier leveren we van a tot z Sidijk-kwaliteit.

Innovatie

Een goed idee, een baanbrekend concept? Bij Sidijk gaan we ervoor. We denken, ontwikkelen en testen graag mee. Zo is Sidijk de ontdekker van de airboarding langs ijsbanen, tumblingbanen voor de turnsport, maar ook van een vernieuwd ventilatiesysteem voor akkerbouwers. Kortom, met Sidijk vind je voor elke uitdaging een nieuwe oplossing.

Sinds januari 2021 is Sidijk onderdeel geworden van de Global Leisure Group. De partners binnen deze groep vergroten onze innovatiekracht en maakt het mogelijk om tot nog betere totaaloplossingen te komen.


<< Werken bij Sidijk