Wij zoeken collega’s! Bekijk onze vacatures hier

Design

Heb jij een kleurrijk idee? Of zoek jij een verrassend design? Weet dan dat er met technisch textiel van alles mogelijk is. Qua toepassing, formaat én kleur! Bij Sidijk staan ontwerpers en engineers klaar om een passende én onderscheidende oplossing voor je te bedenken. Dankzij onze 3D-ontwerpen heb je meteen een goed beeld van het eindresultaat.

Eigen kleuren, eigen identiteit

Creëer de juiste sfeer en uitstraling door het gebruik van je eigen huisstijl of favoriete. Het technisch textiel dat Sidijk gebruikt is standaard beschikbaar in vele verschillende kleuren. Zit jouw kleur er niet tussen? Tegen een minimale afname kunnen we alle kleuren produceren, waardoor er altijd een match is met jouw huisstijlkleur. Onze verkopers hebben altijd een stalenboek bij zich waar je alle kleuren kunt bekijken. Heb je geen afspraak met een verkoper gehad? Wij hebben ook digitale kleurstalen van al onze soorten PVC doek. Mocht je twijfelen over een kleur dan sturen we jou graag een kleurenstaal toe.

Kleuren Sidijk materiaal

Full colour artwork op maat

Verrassend en creatief full colour printwerk draagt bij aan de ultieme beleving van de bezoekers in jouw park of attractie. Levensgrote prints langs de wanden van je trampolinepark of thematische designs op bijvoorbeeld je airtrampoline of klimvulkaan brengen jouw bezoekers nóg beter in de stemming. Heb je al een design? Sidijk kan ervoor zorgen dat al het printwerk perfect passend voor jouw product/park wordt geproduceerd. Ook als je nog geen ontwerp hebt, kan Sidijk dit voor jou ontwikkelen.

artword Fit & Fun Plaza design
Sidijk indoor playgrounds climbing volcano
Airmountain springberg airtrampoline Sidijk
print airbag design

Nieuwsgierig? Onze sales afdeling voorziet je graag van meer informatie!

<< Services

Wij helpen jou graag!

Heb jij een vraag? Neem contact op
met een van onze experts.
Stel jouw vraag

Aanmelden nieuwsbrief

Ontdek inspirerende projecten,
concepten en meer!
Inschrijven