Wij zoeken collega’s! Bekijk onze vacatures hier

Montage & transport

Ruim 40 jaar ervaring met projecten wereldwijd. Met professionele bouwteams op locatie leveren wij altijd van a-tot-z Sidijk kwaliteit

Sidijk houdt kwaliteit in eigen hand

Sidijk wil jou maximale kwaliteit bieden. Daarom houden we de dingen graag in eigen hand. Ontwerp, productie en het transport, bijvoorbeeld. Maar ook de montage. Zo hebben we een eigen bouwteam dat onze producten, waar dan ook ter wereld, realiseert en monteert.

Projecten wereldwijd

Al meer dan 40 jaar lang levert Sidijk producten over de hele wereld. Van complete trampolineparken en binnenspeeltuinen, tot aan paddingen en boardingen van schaatsbanen of producten voor de agrarische industrie. Vanuit onze productiefaciliteit in Heerenveen (Nederland) leveren wij producten over de hele wereld. In meer dan 40 landen.

montage sidijk
montage indoor playground

Ervaren montageteam

Elke locatie is uniek en brengt eigen uitdagingen met zich mee. Door de ruime ervaring van ons montageteam, zorgen wij keer op keer voor een nette afwerking en professionele installatie. Onze buitendienst monteurs worden intern opgeleid en maken uitgebreid kennis met alle materialen voordat zij op pad gaan. Ons montageteam bestaat daardoor uit vakmensen die altijd op de hoogte zijn van de nieuwste technieken en montage methodes.

Groot transport netwerk

In samenwerking met externe transporteurs en de beschikking over een eigen vrachtwagen en wagenpark bestaande uit diverse transportbussen, krijgt Sidijk jouw product altijd vlot op de plek van bestemming.

transport Sidijk
Vrachtwagen transport Sidijk

Binnen één dag, in heel Europa

Nieuwe onderdelen nodig? Binnen Europa levert Sidijk haar producten snel. Standaard onderdelen die voor 16.00 uur besteld zijn, worden de volgende dag geleverd op locatie in vrijwel heel Europa. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Rinze heftruck Sidijk
magazijn sidijk

<< Services

Wij helpen jou graag!

Heb jij een vraag? Neem contact op
met een van onze experts.
Stel jouw vraag

Aanmelden nieuwsbrief

Ontdek inspirerende projecten,
concepten en meer!
Inschrijven