Wij zoeken collega’s! Bekijk onze vacatures hier

FAQ

Op deze pagina vind je de antwoorden op veelgestelde vragen. Staat de informatie die jij zoekt hier niet tussen? Wij helpen je het liefste persoonlijk. Neem hier contact met ons op of bel naar het telefoonnummer bovenaan deze pagina.

1) Ik heb snel een oplossing nodig. Hoe kan ik Sidijk het beste bereiken?

Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 8.00 – 17.00 uur op nummer +31 566 625 700. Bij uiterste noodgevallen of calamiteiten kun je ook buiten kantoortijden contact opnemen met dit nummer.

Per mail zijn wij altijd bereikbaar op info@sidijk.com. We nemen je mail zo snel mogelijk in behandeling.

2) Welke diensten en producten levert Sidijk precies?

In 1978 is Sidijk begonnen als producent van luchtkussens. Vandaag de dag gaan onze producten, het zijn er honderden, de hele wereld over. De basis van ons werk is nog altijd hetzelfde. Want, wie zoekt naar een unieke oplossing én topkwaliteit, kiest voor Sidijk. Onze producten kenmerken zich door het gebruik van technisch textiel, schuim en lucht.

Sidijk ontwerpt, verwerkt, fabriceert en installeert. Maatwerk staat daarbij voorop. We denken mee met ondernemers en sporters en begeleiden projecten van begin tot eind. Met 2D en 3D tekenaars, een grote productiefaciliteit van meer dan 8.500 m2 en een ervaren bouwteam, leveren wij van a-tot-z Sidijk kwaliteit.

Sidijk is actief in drie divisies: Leisure, Sport en Industrie.

3) In welk gebied levert Sidijk haar producten?

Sidijk heeft al meer dan 40 jaar ervaring met projecten wereldwijd. Van Europa tot aan het Midden Oosten en van de Verenigde Staten tot aan Azië. Niets is ons te ver! Meer weten over onze dienstverlening en levertijden? Lees meer.

4) Waar is Sidijk gevestigd?

Vanaf 2019 werken alle medewerkers van Sidijk onder één dak in Heerenveen (Nederland). In ons pand vind je meer dan 8.500 m2 aan productieruimte en al onze kantoren. Waar we vroeger meerdere locaties hadden, werken we nu met alle medewerkers vanuit één grote locatie. Zo kunnen we nog sneller schakelen dan voorheen.

Onze adresgegevens zijn:

Sidijk BV
Pluto 1
8448 CM, Heerenveen
The Netherlands

Klik hier voor de kaart.

5) Waarom kiezen voor Sidijk?

Sidijk is sterk in drie divisies: Leisure, Sport en Industrie.

In de leisure is Sidijk al meer dan 40 jaar dé leverancier van professionele trampolineparken, binnenspeeltuinen en attracties. Daarnaast leveren we al jaren paddingen en boardingen voor diverse WK’s, EK’s en de Olympische Spelen. In de Industrie werken we samen met diverse partners waaronder Airkoe, Easy Silage en Slide Skirt.

Onze kennis en ervaring vanuit deze drie divisies maken Sidijk uniek. We leveren altijd de beste kwaliteit en zijn de beste partij in maatwerkoplossingen.

6) Kan ik ook voor reparaties bij Sidijk terecht?

Ja, dat kan zeker! Afhankelijk van het product kunnen wij reparaties uitvoeren op locatie of in onze productiehal. Heeft jouw product een beschadiging? Wij kijken met je mee naar de beste oplossing. Zowel voor de reparaties van springkussens als het versterken van zwakke punten van jouw product. Meer weten over onze services? Lees meer.

7) Waar kan ik jullie brochure vinden?

Informatie en fotomateriaal helpt ontzettend goed bij het maken van de juiste keuze. Daarom hebben wij diverse brochures samengesteld waar ons gehele aanbod in naar voren komt. Voor leisure, sport en industrie hebben wij verschillende brochures. Neem contact met ons op, wij sturen de brochures waarin je interesse hebt, graag naar je toe.

Wij helpen jou graag!

Heb jij een vraag? Neem contact op
met een van onze experts.
Stel jouw vraag

Aanmelden nieuwsbrief

Ontdek inspirerende projecten,
concepten en meer!
Inschrijven