Wij zoeken collega’s! Bekijk onze vacatures hier

Onderhoud

Goed onderhoud zorgt ervoor dat jouw producten langer meegaan én dat je er veel langer plezier van hebt. Daarnaast kun je tijdens het onderhoud jouw product direct controleren op eventuele gebreken of slijtage. Zo kunnen kleine reparaties, grote problemen voorkomen.

Onderhoud technisch textiel

De verschillende soorten PVC materiaal die wij bij Sidijk verwerken hebben van zichzelf al een lange levensduur. Door juist onderhoud verleng je deze, en zorg je ervoor dat het product er goed uit blijft zien. Voordat je begint veeg je het losse vuil weg met een zachte veger. De soorten technisch textiel die wij gebruiken kun je het beste schoonmaken met water en een doek. Is je product erg vervuild? Voeg dan een klein beetje allesreiniger, of een ander niet-agressief schoonmaakmiddel, toe aan het water.

onderhoud sidijk PVC technisch textiel
veilig spelen onderhoud sidijk

Bij de aanschaf van een Sidijk product krijg je bij oplevering een handleiding. Hierin staat beschreven wat het specifieke onderhoud van dat product inhoudt.

Ontdek je een beschadiging?

Ontdek je tijdens het schoonmaken een kleine beschadiging? Lees in deze blog of en hoe je dat zelf kunt repareren. Twijfel je of je de beschadiging zelf kunt oplossen? Wij repareren het graag voor je. Zorgt de beschadiging voor een onveilige situatie? Neem dan gelijk contact met ons op en gebruik de attractie of het product niet totdat het gerepareerd is.

Langer plezier van je luchtkussen

Een luchtkussen of andere inflatable heeft een langere levensduur wanneer je hem na gebruik schoon en droog opslaat. Wanneer je een kussen nat opbergt en deze niet laat drogen, kunnen er weerplekken of schimmel in komen die je er niet meer uit krijgt. Komt het toch een keer voor dat jij een luchtkussen nat moet opbergen? Zet hem dan zo snel mogelijk weer op, zodat het luchtkussen zichzelf droog blaast. Met een veger en blik veeg je de ergste viezigheid eraf, en met een natte doek kun je het technisch textiel afnemen.

Onderhoud aan indoor playgrounds en trampolineparken

Het onderhoud van je indoor playground is een must om het hygiënisch en veilig te houden voor je bezoekers. Regelmatige aandacht voor je park draagt bovendien bij aan de levensduur van je structuur doordat je tijdig slijtage en kleine gebreken opspoort.

Elke week een schoonmaakrondje

Zichtbare oppervlakten kun je reinigen met een natte doek of een sopje. In de ruimtes tussen en onder de structuren die niet vaak worden gebruikt of meer verstopt zitten, vind je het meeste stof. Met een stofzuiger op accu kom je daar gemakkelijk bij.

Dagelijkse controle

Ondanks dat Sidijk de speelstructuren en trampolineparken maakt van de beste materialen en de stevigste constructies, kan er iets kapot gaan. Door dagelijks een rondje door je park te doen vind je tijdig slijtage of kleine gebreken. Deze zijn dan nog relatief eenvoudig op te lossen.

Let in binnenspeeltuinen vooral op kapotte of gescheurde netten, check koppelingen van speelstructuren en hangende onderdelen in speelstructuren.

Veel voorkomende beschadigingen in trampolineparken zijn o.a. kapotte of gescheurde netten, kapotte of losse springveren, gaatjes of scheuren in het trampolinedoek.

Lees in deze blog de uitgebreide onderhoudsinstructies voor een binnenspeeltuin.

<< Services

Wij helpen jou graag!

Heb jij een vraag? Neem contact op
met een van onze experts.
Stel jouw vraag

Aanmelden nieuwsbrief

Ontdek inspirerende projecten,
concepten en meer!
Inschrijven