Wij zoeken collega’s! Bekijk onze vacatures hier

Tinnen huwelijk: Tolsma-Grisnich & Sidijk werken al 10 jaar samen!

Tolsma-Grisnich is als familiebedrijf al meer dan 75 jaar pionier en leidend specialist op het gebied van efficiënt bewaren en primair verwerken van aardappelen, uien en wortels. 10 jaar geleden maakten Tolsma & Sidijk kennis, om vervolgens al ruim een decennia samen te werken.

Terugblik
Sidijk kijkt tevreden naar de samenwerking met Tolsma-Grisnich. Samen werken we toe naar nieuwe innovatieve verbeteringen en ideeën. Tien jaar geleden begon het balletje te rollen door middel van een telefoontje en een goede lunch. Dit mondde uit tot een samenwerking van al minstens een decennia. Veiliger, slimmer en efficiënter werken. Dat is wat wij met Tolsma al jaren mogelijk maken en dat we graag nog vele jaren blijven doen!

Tolsma-Grisnich
Het bedrijf, gevestigd in de internationale aardappelhoofdstad Emmeloord, biedt haar klanten diverse bewaar- en verwerkoplossingen. Een van deze oplossingen zijn de Sidijk afdichtkanalen. Hiermee kunnen  gewassen beter gekoeld en bewaard blijven. Dat is positief voor u als ondernemer om verspilling tegen te gaan!

Afdichtkanalen
Om producten zoals aardappelen, uien en wortels beter te kunnen bewaren, moest er een oplossing komen om de lucht kwaliteit zo egaal mogelijk te houden. Samen met Tolsma heeft Sidijk de afdichtkanalen de markt op gebracht en tot in de puntjes door ontwikkelt. De opblaasbare slangen zorgen voor een luchtdichte ruimte. Zo kan er gelijkmatig gekoeld worden om de gewassen optimaal te bewaren. Het systeem is gemakkelijk en veilig in gebruik. Dit komt doordat de bediening vanaf de grond gedaan kan worden en de slangen aan een rails gemonteerd zijn.

Innovatie voorop!
In de toekomst zullen we met Tolsma en agrarische bedrijven blijven kijken naar nieuwe mogelijkheden en (maatwerk)oplossingen om ondernemen nog veiliger, slimmer en efficiënter te maken. Tezamen met het creëren van het optimale bewaarklimaat voor gewassen is dat ons gezamenlijke doel.

Wij kijken uit naar nog vele innovatieve jaren samen met Tolsma-Grisnich!

Deel deze pagina
Wij helpen jou graag!

Heb jij een vraag? Neem contact op
met een van onze experts.
Stel jouw vraag

Aanmelden nieuwsbrief

Ontdek inspirerende projecten,
concepten en meer!
Inschrijven