Wij zoeken collega’s! Bekijk onze vacatures hier

Tijd voor verandering

Als je voelt dat de cirkel rond is dan weet je dat het tijd is voor verandering. Vanaf vandaag ben ik niet meer directeur-grootaandeelhouder van Sidijk B.V.

Tijdens mijn periode als eigenaar van Sidijk kon ik al mijn persoonlijke doelen realiseren. Het ontwikkelen van verkopen van geweldige en unieke producten die de hele wereld over zijn gegaan en zelfs het leveren van producten aan de Olympische Spelen. Ik heb veel mogen reizen, waarbij ik kennis heb mogen maken met allerlei verschillende culturen en geweldige mensen.

Uiteindelijk kwam het in 2018 allemaal tot een hoogtepunt. Sidijk vierde haar 40-jarig bestaan, we doorbraken het magische getal van 100 collega’s, we bereikten de finale van de verkiezing ‘Friese Onderneming van het Jaar’ en ik zat zelf 20 jaar in het vak. Maar 20 jaar werken aan waar we nu staan, heeft veel kostbare familietijd gekost. Dit heeft mij doen besluiten dat het nu tijd is voor verandering.

Voor mij en mijn gezin is het tijd geworden om meer van elkaar en onze familie en vrienden te genieten. Alhoewel mijn professionele toekomst nog ongeschreven is, weet ik zeker dat de toekomst ons toelacht.

Ik laat Sidijk achter in de zeer vertrouwde handen van Ronald Rotteveel, mijn huidige compagnon. Het Sidijk zoals jullie dat nu kennen gaat onverminderd in volle vaart door.

Mijn laatste periode bij Sidijk zal ik met dezelfde passie en daadkracht vervullen en uiteraard blijf ik de ontwikkelingen op de voet volgen.

Bedankt voor de fijne samenwerking en het vertrouwen. 

Met vriendelijke groet,
Klaas Siderius

Wij helpen jou graag!

Heb jij een vraag? Neem contact op
met een van onze experts.
Stel jouw vraag

Aanmelden nieuwsbrief

Ontdek inspirerende projecten,
concepten en meer!
Inschrijven