Wij zoeken collega’s! Bekijk onze vacatures hier

Sidijk benoemt Wim Netjes tot Algemeen Directeur

HEERENVEEN, 21 december 2022 – Op 1 januari 2023 zal er bij Sidijk uit Heerenveen een nieuwe Algemeen Directeur aan het roer staan. Na vijftien jaar zal Ronald Rotteveel – de huidige directeur en voormalig eigenaar van Sidijk – zijn rol overdragen aan Wim Netjes.

Wim Netjes – op dit moment Operationeel Directeur – begon in 2013 als Financieel Manager bij Sidijk en is inmiddels al een aantal jaren actief als Operationeel Directeur. Een vertrouwd en bekend gezicht voor de interne organisatie en de vele klanten, leveranciers en partners van Sidijk. Wim heeft daarnaast een belangrijke rol gespeeld bij de integratie tussen Sidijk en de andere bedrijven binnen de Global Leisure Group, de groep waar Sidijk sinds begin vorig jaar deel van uitmaakt.

Samen met het nieuwe managementteam zal Wim zich focussen op de verdere samenwerking en integratie met de Global Leisure Group. ‘Ik kijk er naar uit om samen met mijn collega’s en het nieuwe managementteam de samenwerking met de groep uit te breiden en tegelijkertijd te werken aan een sterk en groeiend Sidijk.’, aldus Wim Netjes.

Naast de focus op samenwerking en groei, benadrukt Wim dat de kernwaarden, als maatwerk en totaaloplossingen, gelijk zullen blijven. ‘Voor de Leisure en de Sport, willen we wereldwijd de full concept supplier zijn. Voor de Industrie en de Agrarische markt blijven we de totaaloplossingen bieden waarom de klanten voor Sidijk kiezen. Door te innoveren en ons verder te ontwikkelen, zullen we onze klanten blijven verrassen in de komende jaren’.

Op de foto v.l.n.r. Wietske Abma, Wim Netjes, Dirk Pieter Wouda, Ronald Rotteveel, Jan Veenstra.

Per 1 januari 2023 zal Ronald Rotteveel stoppen met zijn werkzaamheden bij Sidijk, maar uit beeld verdwijnen zal hij niet. Ronald gaat, na de overdracht, een nieuwe functie bekleden binnen de Global Leisure Group, waarvan hij sinds de overname van Sidijk tevens mede aandeelhouder is. Ronald zal nog regelmatig contact hebben met de collega’s, klanten en het management van Sidijk en zal uiteraard beschikbaar zijn voor ondersteuning.

Het nieuwe managementteam van Sidijk ziet er per 1 januari 2023 als volgt uit:
• Wim Netjes – Algemeen Directeur
• Dirk Pieter Wouda – Commercieel Directeur
• Jan Veenstra – Financieel Manager
• Wietske Abma – HR Manager

Wij helpen jou graag!

Heb jij een vraag? Neem contact op
met een van onze experts.
Stel jouw vraag

Aanmelden nieuwsbrief

Ontdek inspirerende projecten,
concepten en meer!
Inschrijven