Wij zoeken collega’s! Bekijk onze vacatures hier

Trampolinepark Airbase: een park vol adrenaline

In 2021 opende Trampolinepark Airbase in Hösbach, Duitsland haar deuren. Ondanks de covid-restricties in het land en de onzekerheid of het park kon openen, heeft Airbase keihard doorgezet. Terwijl Sidijk bezig was met de opbouw van het 2000 m2 grootte trampolinepark, stond de marketingmachine van Airbase aan om zich voor te bereiden om de grote opening. En het was de moeite waard, want wat een fantastisch park is het geworden! 

 

Trampolinepark vol adrenaline

Direct als je Trampolinepark Airbase binnenloopt, zie jij het hoofdthema van dit park: ‘Space’. Met neon lijnen, prachtige wall-art en discolampen creëert dit trampolinepark een unieke belevenis. Bovendien spat de actie er vanaf! Met interactieve elementen, high-performance trampolines en een gloednieuw concept genaamd Freedom Gaming, zie jij direct dat dit park draait om adrenaline.

Samenwerking Sidijk en Airbase

Henri Hoff, mede-eigenaar van Airbase, is ontzettend blij met de keuzes die gemaakt zijn in het ontwerp van het park en kijkt naar een super samenwerking met Sidijk. Henri vertelt: “Het mooie aan de samenwerking met Sidijk is dat ze ontzettend uitgebreide mogelijkheden hebben voor trampolineparken. In ons park hebben we dan ook verschillende areas toegevoegd en dat werkt ontzettend goed. Bovendien zorgt Sidijk ervoor dat het trampolinepark volledig voldoet aan alle keuring- en veiligheidseisen. Die betrouwbaarheid is heel fijn. Wij houden van goed (en veilig) materiaal; Europese kwaliteit. Dat is precies wat Sidijk ons biedt”. 

Succesvolle trampolinepark areas

“De meest populaire area in trampolinepark Airbase is bij uitstek de ‘Walk on the Wall’!” aldus Hoff. “Zelfs de jongste kinderen proberen bij de muren op te lopen of op de muur te springen. Ontzettend gaaf om te zien. Daarnaast doen ook zeker de Foampit én de BigAirBag het ontzettend goed bij onze bezoekers. Echte eyecathers zijn dat.”

Nu de situatie rondom Covid-19 steeds meer onder controle is, kijkt Airbase uit naar een prachtig seizoen waar zij hun bezoekers volop kennis kunnen laten maken met hun prachtige park!

<< Alle showcases

Wij helpen jou graag!

Heb jij een vraag? Neem contact op
met een van onze experts.
Stel jouw vraag

Aanmelden nieuwsbrief

Ontdek inspirerende projecten,
concepten en meer!
Inschrijven