Wij zoeken collega’s! Bekijk onze vacatures hier

Sidijk lanceert nieuw merk: AIRBAG Original

Deze maand (Februari 2023) heeft Sidijk een eigen productlijn airbags gelanceerd: AIRBAG Original. Al in 2005 begon Sidijk  met de ontwikkeling en productie van airbags voor trampolineparken, gymnastiek, skigebieden en extreme sports. Samen met een partner heeft Sidijk meer dan 2.500 airbags geleverd aan klanten over de hele wereld. Dit jaar heeft Sidijk besloten de productie, verkoop en marketing volledig in eigen hand te nemen door een eigen merk te starten. De start van AIRBAG Original.

Dirk Pieter Wouda, Commercieel Directeur bij Sidijk vertelt: ‘Door naast de productie ook de marketing- en verkoopvolledig in eigen hand te nemen, zijn we in staat airbags te leveren met dezelfde premium kwaliteit, maar met een betere prijsstelling en snellere levertijden.’ AIRBAG Original zal zich specifiek richten op airbags voor trampolineparken en gymnastiek en is een welkome aanvulling op het leisure assortiment van zowel Sidijk als de Global Leisure Group.

Het assortiment:

In 1978 begon Sidijk als fabrikant van springkussens en door de jaren heen groeide het bedrijf uit tot een volwaardige ‘full-concept supplier’ met meer dan 80 vakmensen en een productiefaciliteit van +8.500 m2 in Heerenveen. Tegenwoordig staat Sidijk bekend als dé fabrikant van trampolineparken en indoor speeltuinen. ‘Het opzetten van AIRBAG Original was daarom een logische stap. Het draagt bij aan onze strategie en biedt praktische en financiële voordelen voor zowel onze klanten als onszelf. We zijn erg enthousiast om dit merk te lanceren en meer unieke airbags te creëren die maximaal plezier en veiligheid bieden.’, aldus Wouda.

Het motto van AIRBAG Original: ‘We know how to deal with impact!’

In de komende weken worden de eerste AIRBAG Original airbags al geplaatst in diverse trampolineparken verspreid over Europa. Een veelbelovende start van dit nieuwe – maar nu al gevestigde – merk.

Meer weten over AIRBAG Original? Ga naar: www.airbagoriginal.com

Deel deze pagina
Wij helpen jou graag!

Heb jij een vraag? Neem contact op
met een van onze experts.
Stel jouw vraag

Aanmelden nieuwsbrief

Ontdek inspirerende projecten,
concepten en meer!
Inschrijven