Wij zoeken collega’s! Bekijk onze vacatures hier

KNSB en Sidijk sluiten meerjarige preferred supplierschap overeenkomst

Heerenveen 25 februari 2024
Tijdens de Daikin NK Allround & Sprint op 25 februari 2024 hebben de Koninklijke Nederlandse Schaatsbond (KNSB) en Sidijk, marktleider van ijsbaan en shorttrack boardingen, een belangrijke overeenkomst ondertekend. Deze overeenkomst betreft een meerjarige preferred supplierschap, waarbij Sidijk erkend wordt als de voorkeursleverancier voor baanbeveiligingen bij langebaan schaatsen en shorttrack wedstrijden.

Deze langverwachte overeenkomst is het resultaat van een langdurige samenwerking tussen beide partijen, waarbij kennis en expertise werden gedeeld om de veiligheid en kwaliteit van baanbeveiligingen te verbeteren. Topsporters hebben waardevolle feedback gegeven die heeft geleid tot gezamenlijke ontwikkelingen op het gebied van langebaan en shorttrack boardingen.

Met de ondertekening van deze overeenkomst bevestigen zowel Jeroen Kraaij, commercieel directeur van de KNSB, als Dirk Pieter Wouda, commercieel directeur van Sidijk, hun toewijding aan het verbeteren van de veiligheid en kwaliteit van schaatsbanen. Beide partijen zijn vastbesloten om samen te blijven werken aan innovatieve oplossingen die de sportomgeving voor topsporters nog veiliger maken.

De KNSB en Sidijk kijken uit naar een succesvolle voortzetting van hun samenwerking in de komende jaren, waarbij de focus zal liggen op het bieden van optimale veiligheid aan schaatsers voor maximale prestaties.

Deel deze pagina
Wij helpen jou graag!

Heb jij een vraag? Neem contact op
met een van onze experts.
Stel jouw vraag

Aanmelden nieuwsbrief

Ontdek inspirerende projecten,
concepten en meer!
Inschrijven