+31 (0) 566 625 700 Start chat Chat met ons

Allround Magazijnmedewerker (1,0 fte)

Ter versterking van ons team zoeken wij een enthousiaste aanpakker met verantwoordelijkheidsgevoel.

Als je onze productiehal binnenloopt word je direct blij van alle vrolijke kleuren van het PVC doek waar wij mee werken. Onze productiehal is een dynamische omgeving waar we met behulp van de nieuwste snijmachines, lasstraten en naaimachines de meest uiteenlopende producten maken; van stormbanen tot paddingen en van trainingsproducten tot afdichtkanalen.

De producten die bij Sidijk gemaakt worden gaan de hele wereld over, verzonden met onze eigen transportdienst of op pallets en in containers via externe vervoerders. De producten die we maken worden in het magazijn opgeslagen tot de totale order compleet is voor verzending. Je begrijpt dat dit proces de nodige aandacht en controle vereist. Het is heel erg belangrijk dat alle onderdelen van een order aanwezig zijn: check, check, dubbel check!

Als magazijnmedewerker ben je verantwoordelijk voor de ontvangst en uitgifte van goederen. Je haalt de orders uit het systeem en controleert of ze correct geregistreerd staan. Dit kan een enkele pallet betekenen die op transport gaat of meerdere containers die verscheept moeten worden.

Daarnaast ondersteun je de buitendienstmonteurs in het bevoorraden van hun busjes zodat ze de volgende dag weer goed voorbereid op pad kunnen. Omdat onze monteurs niet alleen heel Nederland doorreizen, maar ook naar het buitenland gaan, is het van belang dat het magazijn voor een groot deel van de dag bereikbaar is. We werken dan ook met verschillende diensten tussen 06.00 en 18.00 uur.

Wat vragen wij van jou?

Wat kan je van ons verwachten?

Ben jij de allround magazijnmedewerker die wij zoeken? Stuur dan je motivatie naar solliciteren@sidijk.com. Voor vragen kun je bellen met Janny Bastiaannet: 0566 – 820 983 of 06 – 41 86 98 81.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

<< Werken bij Sidijk