Werken bij Sidijk2

Bekijk de vacatures

Ben jij iemand die elke dag het beste uit zichzelf wil halen voor onze klanten? En wil jij werken bij een innovatieve werkgever die unieke producten maakt die de hele wereld overgaan? Dan hebben we bij Sidijk een mooie uitdaging voor je!

[op dit moment zijn er geen vacatures beschikbaar]

Open solliciteren

Bij Sidijk zijn we namelijk altijd op zoek naar talentvolle mensen. Zeker in de productie en de buitendienst. Lijkt het je ontzettend gaaf om bij ons te werken? Stuur gerust een open sollicitatie naar solliciteren@sidijk.com waarin je vertelt wat je ambities zijn en wat je ons te bieden hebt.

Acquisitie naar aanleiding van onze vacatures wordt niet op prijs gesteld.

Maak kennis met Sidijk

Het ene moment bouwen wij een gigantisch trampolinepark in Dubai, het andere moment staan we in de Friese klei voor de installatie van een kuilkleed of zijn we te vinden op de schaatsbaan om een nieuw boardingsysteem te testen. Met diverse projecten wereldwijd is bij Sidijk elke dag anders! Lees meer over Sidijk.

Vanuit onze locatie in Heerenveen pakken wij projecten van a-tot-z aan. Van het eerste ontwerp tot aan productie en installatie op locatie. In Heerenveen werken wij met alle collega’s onder één dak. Zo houden wij de lijnen kort en kunnen we snel schakelen. Met een productieruimte van meer dan 8.500m2, een eigen kwaliteitsafdeling en innovatieteam is geen opdracht te groot. Klinkt goed? We maken graag kennis met jou!

  • Een hecht team met leuke collega’s
  • Alle collega’s onder één dak
  • Grote kantine, met koffie, Thee en Cup A Soup!
  • Elke dag is anders met projecten in de leisure, sport en industrie
  • Mogelijkheid om te groeien en je ambities waar te maken
  • Gezellige en sportieve teamuitjes