+31 (0) 566 625 700 Start chat Chat met ons

Teamleider Productieafdeling (38 uur)

Voor onze lasafdeling zoeken wij een oplossingsgerichte teamleider die oog heeft voor detail.

Als je onze productiehal binnenloopt word je direct blij van alle vrolijke kleuren van het PVC doek waar wij mee werken. Onze productiehal is een dynamische omgeving waar we met behulp van de nieuwste snijmachines, lasstraten en naaimachines de meest uiteenlopende producten maken; van stormbanen tot paddingen en van trainingsproducten tot afdichtkanalen. 

Binnen onze lasafdeling komt de functie van Teamleider vrij. Naast het uitvoeren van de laswerkzaamheden zie jij het als een uitdaging om samen met je collega’s de afdeling zo efficiënt mogelijk in te richten en zo productief mogelijk te laten verlopen.

De lasafdeling bestaat uit een team van 5 collega’s. Er zijn twee lasstraten die het mogelijk maken PVC doek te verbinden doormiddel van hoogfrequent lassen. Bij het lassen van PVC worden de stukken doek door middel van warmte plastisch gemaakt zodat ze onder druk in elkaar versmelten en na afkoeling een stevige verbinding maken. Dat zijn werkzaamheden die wij je kunnen leren.

Als leidinggevende start jij de dag op en bepaal je welke opdrachten prioriteit hebben. Het is belangrijk dat je het eindresultaat goed kunt controleren. Je hebt oog voor detail en je neemt zelf initiatief. Je bent gewend in teamverband te werken en je kunt goed in oplossingen en mogelijkheden denken. 

Wat vragen wij van jou?

Wat kan je van ons verwachten?

Word jij onze nieuwe collega? Stuur dan je motivatie en CV naar solliciteren@sidijk.com. De gesprekken worden gepland in de week van 18 maart a.s. Voor vragen kun je bellen met Janny Bastiaannet: 0566 – 820 983.