+31 (0) 566 625 700 Start chat Chat met ons

Stoffeerder / Timmerman (1,0 fte)

Als je onze productiehal binnenloopt, word je direct blij van alle vrolijke kleuren van het PVC doek waar wij mee werken. Onze productiehal is een dynamische omgeving waar we met behulp van de nieuwste snijmachines, lasstraten en naaimachines de meest uiteenlopende producten maken die de hele wereld over gaan; van stormbanen tot airtrampolines en van ijsbaan paddingen tot softplay dieren voor binnenspeeltuinen.

Hoe ziet een dag er uit?

We beginnen de dag om 7.30 uur in de ruimte waar de naaiers, lassers en snijders werken. Je gaat aan het werk op de snoezelafdeling, de afdeling waar alle schuimgevulde producten van PVC en hout gemaakt worden. Je overlegt met je leidinggevende wat als eerste af moet zijn. Tussen de middag nemen we een gezamenlijke pauze in de kantine of buiten en gedurende de dag zijn er twee koffiepauzes. Aan het eind van de dag krijg je al een beter beeld van de mooie, sportieve en hippe producten die we maken. Het eindresultaat laten onze buitendienst monteurs je zien via onze groepsapp. We streven er naar om 16.00 uur weer naar huis te gaan, maar vragen wel een flexibele houding.

Wat vragen wij van jou?

Wat kun je van ons verwachten?

Ben je enthousiast geworden, stuur dan je motivatie en CV naar solliciteren@sidijk.com. Als je vragen hebt, bel dan met Janny Bastiaannet: 0566 – 820 983 of 06 – 418 69 881.