Wij zoeken collega’s! Bekijk onze vacatures hier

Trampolinepark voor jong en oud

Een trampolinepark voor jong én oud. Voor atleten én minder sportievelingen. Bij Sprungwerk Hagen is er plek voor iedereen. En dat is best bijzonder. Want met een relatief kleine hal was het een uitdaging om het maximale uit de ruimte te halen. Wij mochten hierbij helpen.

Sprungwerk Hagen heeft grote ambities: een state-of-the-art trampolinepark bouwen die niet onderdoet aan de grote, populaire trampolineparken. De relatief kleine hal van Sprungwerk maakte dat lastig, maar zeker niet onmogelijk. Wij gingen de uitdaging aan.

Een unieke plek voor iedereen

Sprungwerk is niet zomaar een trampolinepark. De hal heeft grote, open ramen en een industriële look. Het voelt hierdoor niet als een doorsnee sportschool of fitnesscentrum. Wel als een unieke plek waar jong en oud zich uren kan vermaken. Om te trainen, of gewoon voor hun plezier.

Weinig ruimte, veel plezier

De kleine ruimte doet zeker niet af aan de kwaliteit van het trampolinepark. We hebben op maat gemaakte trampolines ontwikkeld van dezelfde kwaliteit als normale trampolines. In Sprungwerk vind je hierdoor dezelfde attracties en materialen als in alle andere populaire trampolineparken. Iets kleiner, maar net zo leuk.

Bekijk bovenin de header het filmpje hierover!

<< alle showcases

Wij helpen jou graag!

Heb jij een vraag? Neem contact op
met een van onze experts.
Stel jouw vraag

Aanmelden nieuwsbrief

Ontdek inspirerende projecten,
concepten en meer!
Inschrijven