Wij zoeken collega’s! Bekijk onze vacatures hier

Beweegbare boarding in Thialf biedt schaatsers nóg meer veiligheid

Thialf heeft een droom: de beste topsport ijsbaan ter wereld zijn. En daar wordt dagelijks hard aan gewerkt. Veiligheid voor de sporters staat hierbij centraal. Aan ons de taak om een boarding te ontwikkelen waar schaatsers veilig op kunnen vallen.

De hal van Thialf is zo ingericht dat sporters het maximale uit zichzelf kunnen halen. Ze hebben kwalitatief en snel ijs en investeren in veiligheid. Iets wat essentieel is in de schaatswereld.

Veiligheid en vertrouwen  
Als schaatser of shorttracker weet je namelijk één ding zeker: vroeg of laat ga je onderuit. Een goede boarding is daarom ontzettend belangrijk. Hierdoor kunnen sporters erop vertrouwen dat ze bij een val alsnog goed terechtkomen.

Een boarding die meebeweegt
Samen met Thialf hebben we een boarding ontwikkeld voor de 400m en de shorttrackbaan. En niet zomaar een boarding. Het beweegt mee wanneer een schaatser erin valt en zorgt voor een soepele valbreking. Maar het kon nóg veiliger, vonden wij. We bedachten een systeem waarbij de druk in de luchtboarding op afstand kan worden bekeken en aangepast. De ijsmeester heeft dus de controle over de veiligheid van de schaatsers.

Hiermee komt Thialf steeds een stapje dichterbij zijn droom.

<< alle showcases

Wij helpen jou graag!

Heb jij een vraag? Neem contact op
met een van onze experts.
Stel jouw vraag

Aanmelden nieuwsbrief

Ontdek inspirerende projecten,
concepten en meer!
Inschrijven