Wij zoeken collega’s! Bekijk onze vacatures hier

Avontura: een walhalla voor kinderen

Twee partijen, één doel: gezinnen een fantastische tijd laten beleven. Samen met Optisport hebben we daarom zes Avontura parken ontworpen. Kinderen kunnen hun hart ophalen in één van deze indoor speelparadijzen. En we zijn nog lang niet uitgebouwd!

Een tennishal in Enschede verloor bezoekers en was niet meer rendabel. Optisport zag dit als kans om de hal nieuw leven in te blazen. Het idee voor Avontura was geboren. Wij werden gevraagd om dit idee te realiseren. Een mooie, uitdagende opdracht.

Van tennisbaan tot speelparadijs

Want hoe tover je een grote, kale hal om tot een speelparadijs? Samen met Optisport gingen we aan de slag om het Avontura-concept verder uit te werken. We brachten uren aan de ontwerptafel door om uit te zoeken hoe we het maximale uit de hal konden halen.

Het eerste Avontura park: een schot in de roos

In de loop van 2014 opende het eerste Avontura park in Enschede. We wisten meteen dat dit een schot in de roos was. Het was weer druk in de hal en de bezoekers vonden het fantastisch. Voor Optisport de reden om dit concept verder uit te breiden.

Ninja Course

Uiteraard met de nodige hulp van Sidijk. Inmiddels hebben we in Enschede ook nog een trampolinepark mét Ninja Course gebouwd. Een onderdeel waar alles draait om kracht, behendigheid en snelheid. Mede dankzij de Ninja Warrior-serie, inmiddels ook in Nederland op tv, zijn deze courses de trend op het gebied van leisureconcepten.

Bekijk bovenin de header het filmpje hierover!

<< alle showcases

Wij helpen jou graag!

Heb jij een vraag? Neem contact op
met een van onze experts.
Stel jouw vraag

Aanmelden nieuwsbrief

Ontdek inspirerende projecten,
concepten en meer!
Inschrijven