Wij zoeken collega’s! Bekijk onze vacatures hier

Altitude: het grootste indoor-trampolinepark van Noorwegen

In de Verenigde Staten is Altitude een begrip als het gaat om indoor-trampolineparken. Je vindt er 41 in ‘the states’. Altitude staat voor uitdagend en high-energy speelplezier voor jong en oud. Of zoals ze het op z’n Amerikaans zeggen: ‘this place is jumping’.

Om Europa warm te maken voor het Altitude-concept, schakelde het bedrijf ons in. Enthousiast geraakt door andere Sidijk-trampolineparken, vroeg Altitude ons om een indoor park te ontwerpen en te realiseren in het Noorweegse Asker. Onze uitdaging: ontwikkel meer dan vierduizend vierkante meter speel- en sportplezier.

Indoor-trampolineparken plus

We ontwierpen het grootste ‘trampolinepark’ van Noorwegen. Eigenlijk dekt de benaming trampolinepark de lading niet. Want je kunt in Asker ook terecht voor extreme dodgeball, tumbling banen, klimmuren en een Ninja Obstacle Course. Voor elke activiteit hebben we een eigen zone ingericht. Het bouw- en montageteam van Sidijk zorgde voor een snelle inrichting en realisatie van alle sportelementen. In oktober 2017 opende Altitude Norway z’n deuren.

Het park kon vanaf dag 1 op een enthousiast onthaal rekenen van de Noren: ‘Superfin trampolinepark. Vi kommer snart tilbake!’ Oftewel: een superpark waar je graag nog eens terugkomt.

<< alle showcases

Wij helpen jou graag!

Heb jij een vraag? Neem contact op
met een van onze experts.
Stel jouw vraag

Aanmelden nieuwsbrief

Ontdek inspirerende projecten,
concepten en meer!
Inschrijven