Wij zoeken collega’s! Bekijk onze vacatures hier

Veiligheid

Voor sporten, spelen en werken is veiligheid ontzettend belangrijk. Bij Sidijk maken we daarom gebruik van gecertificeerde en betrouwbare materialen en werken wij met ervaren vakmensen. Waar dan ook ter wereld, Sidijk levert internationaal producten van hoogwaardige kwaliteit die voldoen aan de juiste eisen en normen. Vanaf het eerste ontwerp heeft veiligheid onze topprioriteit.

Veiligheid heeft topprioriteit

Vanaf het eerste ontwerp wordt er gekeken naar de veiligheid van de gebruikers en worden de laatste veiligheidseisen en -normen direct meegenomen. Of het nu gaat om de veiligheid van schaatsers op een schaatsbaan, kinderen in een binnenspeeltuin of boeren bij het afdekken van hun sleufsilo. Door veiligheid voorop te stellen gaat Sidijk voor maximaal plezier in de leisure, maximale prestaties in de sport en maximaal rendement voor de (agrarische) industrie.

keuren
keuring indoor speeltuin veiligheid sidijk

Sidijk: voorloper in veiligheid voor trampolineparken en binnenspeeltuinen

De veiligheid van de gebruikers van onze producten staat altijd voorop. Niet voor niets is Sidijk daarom lid van verschillende normcommissies, opgericht voor het opstellen van internationale veiligheidsrichtlijnen voor trampolineparken en binnenspeeltuinen. Zo zit Sidijk onder andere in diverse NEN-commissies en de CEN-commissie.

De NEN is in Nederland hét kennisnetwerk voor normontwikkeling en normtoepassing op nationaal en internationaal niveau. In 2018 is er een normcommissie opgericht, met daarin o.a. onze collega Niels Nieuwland, om veiligheidseisen voor trampolineparken in Nederland vast te leggen in een norm. Zo is Sidijk altijd op de hoogte van de laatste veiligheidseisen.

Werkwijze

Al onze leisureparken en attracties worden ontworpen en geproduceerd zodat ze voldoen aan de betreffende norm(en) van het Warenwetbesluit Attractie- en Speeltoestellen (WAS). Na de realisatie wordt ieder project gekeurd door een daarvoor aangewezen keuringsinstanties (AKI’s) voor het verkrijgen van de juiste certificaten.

Sidijk werkt samen met verschillende keuringsinstanties. Zo werkt Sidijk onder andere samen met het Keurmerkinstituut en TÜV SÜD.

Veiligheid Sidijk Keuring
Veiligheid Sidijk Keuring

<< Services

Wij helpen jou graag!

Heb jij een vraag? Neem contact op
met een van onze experts.
Stel jouw vraag

Aanmelden nieuwsbrief

Ontdek inspirerende projecten,
concepten en meer!
Inschrijven