+31 (0) 566 625 700 Start chat Chat met ons

Vacature: Industrieel naaier

 

Bij Sidijk werken zo’n dertig industrieel naaiers voor de productie van luchtkussens en schuimgevulde producten. Een vak apart. Het vraagt om inzicht én ervaring. Om handigheid met machines. En vaak ook om fysieke kracht. Bij Sidijk maken we maatwerk, elk project is weer anders. We maken (o.a. ijsbaan)boardings, halffabricaten voor luchtkussens maar ook complexe projecten met afmetingen van twintig bij vijftig meter. Als industrieel naaier moet je dan ook de tekeningen kunnen lezen en precies weten waarmee je bezig bent.

Hoe ziet een dag er uit?
We beginnen de dag om 7.30 uur in de hal waar de naaiers, lassers en snijders werken. Je gaat aan het werk achter een industriële naaimachine met dubbelnaalds/triple transport om samen met je collega’s aan projecten te werken. Je overlegt met je leidinggevende wat als eerste af moet zijn. Tussen de middag nemen we een gezamenlijke pauze in de kantine en gedurende de dag zijn er twee korte pauzes. Aan het eind van de dag krijg je al een beter beeld van de mooie, sportieve en hippe producten die we maken. In onze groepsapp laten onze buitendienst monteurs je dan zien hoe het er echt uit komt te zien. We streven ernaar om 16.00 uur weer naar huis te gaan maar vragen wel een flexibele houding.

Wat vragen wij:
• Je hebt minimaal 3 jaar ervaring met dubbelnaalds/triple transport industriële naaimachines in een productielocatie
• Je hebt een gemotiveerde houding, je werkt netjes en bent een echte aanpakker
• Je hebt een flexibele instelling
• Je hebt een goede kennis van de Nederlandse óf Engelse taal (woord en geschrift)

Wij bieden jou een salaris, kans op een vaste baan, werken met enthousiaste en leuke collega’s en lid te worden van een groeiend en internationaal bedrijf. Bij Sidijk is geen dag hetzelfde!

Reageren
Wil jij bij ons aan de slag als industrieel naaier? Stuur dan je motivatie en CV naar solliciteren@sidijk.com. Voor vragen kun je bellen met Janny Bastiaannet: 0566 – 820 983.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

<< Werken bij Sidijk

Verkiezing Friese onderneming van het jaar 2018