+31 (0) 566 625 700 Start chat Chat met ons

Vacature: Teamleider magazijn (1,0 fte)

Bij Sidijk werken we elke dag met passie aan slimme en hippe producten voor leisure, sport en industrie. Denk daarbij aan trampolineparken, ijsbaanboardingen, indoor speeltuinen, luchtkussens, afdichtkanalen en stalventilatiesystemen. Onze producten verzenden we de hele wereld over. Sidijk is een groeiend internationaal bedrijf met een informele werksfeer en ruimte voor creativiteit.

Vanwege de groei van Sidijk hebben we afgelopen jaar ons pand uitgebreid van zo’n 4000 m2 naar 8200 m2 oppervlakte. Het magazijn zat voorheen verspreid op drie locaties, maar is inmiddels samengevoegd tot één centraal magazijn. Het is dan ook jouw opdracht om ons magazijn naar het volgend niveau te tillen. Daarbij zijn digitalisering, structuur en optimalisering de belangrijkste thema’s. 

Als Teamleider van het magazijn zorg jij met je team van 3 tot 4 medewerkers, voor de verzendingen van onze producten naar onze klanten in binnen- en buitenland. Jouw aansturing zorgt voor kwaliteit en efficiëntie in het klaarzetten en verzenden van de orders en het ontvangen van de inkomende goederen. Je bent het eerste aanspreekpunt van de magazijnmedewerkers, geeft hen tijdig instructies, zet de juiste medewerker op de juiste plaats en creëert een gemotiveerd team dat goed op elkaar is afgestemd. Ook ben je zelf actief operationeel bezig, want als voorbeeldfunctie spring je natuurlijk bij waar nodig. Daarom is het belangrijk dat je stevig in je schoenen staat en de nodige ervaring reeds hebt met het inrichten en het aansturen van een magazijn.

Zie jij het als een uitdaging deze taak op je te nemen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat vragen wij van jou?

Daarnaast beschik je de volgende competenties: 
Besluitvaardig, inzicht in de omgeving, assertief, plannen en organiseren.

Wat bieden wij?

Herken jij jezelf in deze vacature? Stuur dan je motivatie en CV naar solliciteren@sidijk.com. Voor vragen kun je bellen met Janny Bastiaannet: 0566 – 820 983.

<< Werken bij Sidijk

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.