+31 (0) 566 625 700 Start chat Chat met ons

Vacature: Meewerkend voorman – installateur (38 uur)

 

Voor het installeren van de trampolineparken in het binnen -en buitenland zoeken we iemand die van aanpakken weet, die het niet erg vindt een week of twee weken van huis te zijn. Als meewerkend voorman – installateur ben je op de locatie verantwoordelijk voor het installeren van de trampolineparken en andere speel- of sporttoestellen. Dit doe je in teamverband. Je bent op locatie het eerste aanspreekpunt voor de opdrachtgever. Daarbij is het belangrijk dat je kunt communiceren in het Engels.

Aan de hand van technische tekeningen zet je een trampolinepark in elkaar. Hierbij is het belangrijk dat je de voortgang van het project goed in de gaten houdt. Je kan het overzicht bewaren en kunt duidelijke taken geven, je neemt hierin het voortouw. Je bent flexibel en kunt anticiperen op verschillende situaties. Je denkt niet in problemen maar in oplossingen.

Wat vragen wij van jou als meewerkend voorman?

Om je functie als meewerkend voorman – installateur goed uit te kunnen voeren heb je een afgeronde MTS opleiding of een MBO opleiding niveau 4 nodig. Je bent in het bezit van rijbewijs B. Je hebt technisch inzicht en kan tekeningen met behorende schema’s goed begrijpen. Je kunt zowel zelfstandig als in teamverband werken. Je bent nauwkeurig, kan het overzicht bewaren en denkt oplossingsgericht.

Wat bieden wij:

Herken jij jezelf in dit profiel? Stuur dan je motivatie en CV naar solliciteren@sidijk.com. Voor vragen kun je bellen met Janny Bastiaannet: 0566 – 820 983.

<< Werken bij Sidijk