+31 (0) 566 625 700 Start chat Chat met ons

Vacature: Magazijnmedewerker (fulltime)

 

Bij Sidijk werken we elke dag met passie aan slimme en hippe producten voor leisure, sport en industrie. Denk daarbij aan trampolineparken, ijsbaanboardingen, indoor speeltuinen, luchtkussens, en stalventilatiesystemen. Onze producten gaan de hele wereld over. Sidijk is een bedrijf met een informele werksfeer en ruimte voor creativiteit. Binnen ons magazijn zijn wij op zoek naar een gemotiveerde en enthousiaste collega.

Als magazijnmedewerker ben je een echte aanpakker. Samen met je collega’s verzamel je de juiste onderdelen waarmee je het werk zal voorbereiden van de monteurs. Niet alleen het verzamelen maar soms ook al het voor monteren van onderdelen is aan de orde. Technisch inzicht heb je daarom wel nodig. Hierbij haal je de orders uit ons systeem en houd je dit bij. Je doet de laatste controle en kijkt of alle onderdelen klaar liggen. Dat vereist natuurlijk een efficiënte en juiste aanpak! Omdat onze monteurs niet alleen heel Nederland door reizen maar ook naar het buitenland gaan, is het van belang dat het magazijn voor een groot deel van de dag bereikbaar is. We werken dan ook op verschillende tijden tussen 6.00 en 21.00 uur.

Wat vragen wij:

Wat bieden wij:

Herken jij jezelf in ons profiel? Stuur dan je motivatie en CV naar solliciteren@sidijk.com. Voor vragen kun je bellen met Janny Bastiaannet: 0566 – 820 983.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

<< Werken bij Sidijk

Verkiezing Friese onderneming van het jaar 2018