+31 (0) 566 625 700 Start chat Chat met ons

Vacature: Industrieel naai(st)er (0,6 – 1,0 fte)

Als je onze productiehal binnenloopt word je direct blij van alle vrolijke kleuren van het PVC doek waar wij mee werken. Onze productiehal is een dynamische omgeving waar we met behulp van de nieuwste snijmachines, lasstraten en naaimachines de meest uiteenlopende producten maken die de hele wereld over gaan; van stormbanen tot airtrampolines en van ijsbaan paddingen tot softplay dieren voor binnenspeeltuinen.

Hoe ziet een dag eruit?
We beginnen de dag om 7.30 uur in de hal waar de naaiers, lassers en snijders werken. Je gaat aan het werk achter een industriële naaimachine  om samen met je collega’s aan projecten te werken. Je overlegt met je leidinggevende wat als eerste af moet zijn. Tussen de middag nemen we een gezamenlijke pauze in de kantine en gedurende de dag zijn er twee koffiepauzes. Aan het eind van de dag krijg je al een beter beeld van de mooie, sportieve en hippe producten die we maken. Het eindresultaat laten onze buitendienstmonteurs je zien via onze groepsapp. We streven er naar om 16.00 uur weer naar huis te gaan, maar vragen wel een flexibele houding.

Wat vragen wij van jou?

• Ervaring met dubbelnaalds/triple transport industriële naaimachines is een pré, bijvoorbeeld binnen de zeilmakerij of meubelstoffeerderij, maar is niet noodzakelijk
• Je hebt een gemotiveerde houding, werkt netjes en bent een echte aanpakker
• Een flexibele instelling
• Goede kennis van de Nederlandse en/óf Engelse taal (woord en geschrift)

Wat kun je van ons verwachten?

• Een fulltime functie met uitzicht op een vaste baan, parttime werken is bespreekbaar
• Werken met enthousiaste en leuke collega’s in een dynamische productieomgeving
• Sidijk werkkleding
• Een marktconform salaris

Reageren
Wil jij bij ons aan de slag als industrieel naai(st)er, maar heb je nog geen ervaring? Geen probleem! Wij hebben een eigen opleidingscentrum waar je het vak kunt leren. Ben je enthousiast geworden, stuur dan je motivatie en CV naar solliciteren@sidijk.com. Voor vragen kun je bellen met Janny Bastiaannet: 0566 – 820 983 of 06 -418 69 881.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

<< Werken bij Sidijk