+31 (0) 566 625 700 Start chat Chat met ons

Vacature: Industrieel naai(st)er (38 uur)

 

Bij Sidijk werken zo’n dertig industrieel naaiers aan de productie van luchtkussens en schuim gevulde producten. Een vak apart. Het vraagt om inzicht én ervaring. Om handigheid met machines. En vaak ook om fysieke kracht. Bij Sidijk leveren we maatwerk, elk project is weer anders. We maken boardingen, halffabricaten voor luchtkussens maar ook complexe projecten met afmetingen van twintig bij vijftig meter. Als industrieel naaier moet je dan ook de tekeningen kunnen lezen en precies weten waarmee je bezig bent.

Hoe ziet een dag eruit?
We beginnen de dag om 7.30 uur in de hal waar de naaiers, lassers en snijders werken. Je gaat aan het werk achter een industriële naaimachine met dubbelnaalds/triple transport om samen met je collega’s aan projecten te werken. Je overlegt met je leidinggevende wat als eerste af moet zijn. Tussen de middag nemen we een gezamenlijke pauze in de kantine en gedurende de dag zijn er twee korte pauzes. Aan het eind van de dag krijg je al een beter beeld van de mooie, sportieve en hippe producten die we maken. In onze groepsapp laten onze buitendienst monteurs je zien hoe het er echt uit komt te zien. We streven ernaar om 16.00 uur weer naar huis te gaan maar vragen wel een flexibele houding.

Wat vragen wij?
• Je hebt ervaring met dubbelnaalds/triple transport industriële naaimachines, bijvoorbeeld in de zeilmakerij
• Je hebt een gemotiveerde houding, je werkt netjes en bent een echte aanpakker
• Je hebt een flexibele instelling
• Je hebt een goede kennis van de Nederlandse óf Engelse taal (woord en geschrift)

Wat kunnen wij jou bieden?
• Een marktconform salaris
• Een fulltime functie met uitzicht op een vaste baan, parttime werken is bespreekbaar
• Werken met enthousiaste en leuke collega’s in een productieomgeving

Wil jij bij ons aan de slag als industrieel naaier? Stuur dan je motivatie en CV naar solliciteren@sidijk.com. Voor vragen kun je bellen met Janny Bastiaannet: 0566 – 820 983.

<< Werken bij Sidijk