+31 (0) 566 625 700 Start chat Chat met ons

Vacature: Hoofd Inkoop (fulltime)

 

Bij Sidijk werken we elke dag met passie aan slimme en hippe producten voor leisure, sport en industrie. Denk daarbij aan trampolineparken, ijsbaanboardingen, indoor speeltuinen, luchtkussens, afdichtkanalen en stalventilatiesystemen. Onze producten gaan de hele wereld over. Sidijk is een groeiend internationaal bedrijf met een informele werksfeer en ruimte voor creativiteit. Vanwege de groei van ons bedrijf zijn wij op zoek naar een collega die de afdeling Inkoop gaat runnen.

Als hoofd inkoop zie jij het als een uitdaging de afdeling en het inkoopproces verder te ontwikkelen en te bewaken. Het is een financiële en economische functie waar jij het verschil kunt maken tussen winst en verlies. Je onderhoud het contact met onze huidige relaties en onderzoekt welke inkoopmogelijkheden en samenwerkingen interessant zijn voor Sidijk. Daarbij werk je nauw samen met je collega’s van de afdeling Verkoop. Je coördineert het uitbesteden van werk en je draagt zorg voor de correctheid van de nacalculaties.

Voor deze functie zoeken wij iemand die positief en gedreven is en een open houding heeft. Je kunt goed communiceren op alle niveaus in en rondom de organisatie. Je bent proactief en hebt een commerciële houding. Daarbij ga je probleemoplossend te werk en heb je goede onderhandelingsvaardigheden.

Wat heb je nodig:

Wat kunnen wij bieden:

Reageren:
Ben je enthousiast? Stuur dan je motivatie en CV naar solliciteren@sidijk.com. Voor vragen kun je terecht bij Janny Bastiaannet: 0566 – 820 983.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld. 

<< Werken bij Sidijk

Verkiezing Friese onderneming van het jaar 2018