+31 (0) 566 625 700 Start chat Chat met ons

Vacature: Commercieel medewerker binnendienst (0,8 – 1,0 fte)

Ter versterking van onze internationale sales afdeling zoeken we een nieuwe collega met een organisatietalent en gevoel voor talen.

Bij Sidijk maken we al ruim veertig jaar producten in de divisies leisure, sport en industrie. Van trampolineparken tot ijsbaanboardingen en van binnenspeeltuinen tot afdichtkanalen; onze producten gaan de hele wereld over. Vanuit onze vestiging in Heerenveen ontwerpen en produceren wij al onze projecten. Hierbij draait het altijd om maatwerk. Inmiddels hebben we al veel verschillende projecten opgeleverd voor klanten in onder andere België, Duitsland, Engeland, Frankrijk, Nederland, Scandinavië, Schotland en de Verenigde Arabische Emiraten.

Wat ga je doen?
Als commercieel medewerker op de afdeling Sales ga jij onze accountmanagers, sales manager en commercieel directeur ondersteunen in hun sales en after-sales werkzaamheden. Jij werkt de offertes uit en zorgt voor de juiste opvolging. Door jouw manier van werken kan de verkoopstroom geoptimaliseerd worden. Jij zorgt ervoor dat alle gegevens goed genoteerd staan in ons ERP systeem en hebt hierin een controlerende functie. Je biedt ondersteuning bij meerdere internationale projecten en bent gewend hier snel in te schakelen. Vanwege het internationale karakter kan jij je heel goed uitdrukken in het Engels en kun je ook in het Duits en/of Frans de boodschap goed overbrengen. Je werkt in een team van zeven collega’s.

Het is ons doel om de tevredenheid van onze klanten te maximaliseren, top kwaliteit te leveren en te voldoen aan de gestelde verkoopdoelstellingen.

Wat vragen wij van jou?

Wat kun je van ons verwachten?
Een fijne werkplek binnen een organisatie waarin jouw input telt. Je levert samen met het Salesteam een product waar je trots op kunt zijn. Wereldwijd kun je onze bijzondere projecten terugvinden. Wij hebben een informele werksfeer en er is ruimte om je te ontwikkelen.

Zie jij jezelf in de belangrijke rol als commercieel medewerker binnendienst? Stuur dan je motivatie en CV naar solliciteren@sidijk.com. Voor vragen kun je bellen met Janny Bastiaannet: 0566 – 820 983 of 06 – 418 69 881.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

<< Werken bij Sidijk