+31 (0) 566 625 700 Start chat Chat met ons

Vacature: Allround buitendienst monteur (38 uur)

 

Bij Sidijk werken we elke dag met passie aan slimme en hippe producten voor leisure, sport en industrie. Denk daarbij aan trampolineparken, ijsbaanboardingen, indoor speeltuinen, luchtkussens, afdichtkanalen en stalventilatiesystemen. Onze producten gaan de hele wereld over. Sidijk is een bedrijf met een informele werksfeer en ruimte voor creativiteit.

Als allround buitendienst monteur ben jij verantwoordelijk voor het installeren en repareren van binnenspeeltuinen, trampolineparken en andere speel- of sporttoestellen. Dit doe je zelfstandig of in teamverband, afhankelijk van de omvang van het project. Het werkgebied van Sidijk is niet alleen in Nederland. Je zult ook met regelmatig ingezet worden op locaties buiten Nederland. Dit kan voor een paar dagen zijn tot een week. Geen week is dus hetzelfde! Je bent dan ook flexibel en kunt anticiperen op verschillende situaties. Je denkt niet in problemen maar in oplossingen. Daarbij is het belangrijk dat je klantgericht bent en kunt communiceren in het Engels.

Wat vragen wij:
Voor het goed uit kunnen voeren van de functie heb je een afgeronde MTS opleiding of een MBO opleiding niveau 4 nodig. Je bent in het bezit van rijbewijs B, bij voorkeur BE. Je hebt een technisch inzicht en kan tekeningen met behorende schema’s goed begrijpen. Je kunt zowel zelfstandig als in teamverband werken. Je bent nauwkeurig, kan het overzicht bewaren en denkt oplossingsgericht. Voor deze functie heb je hebt geen 9 tot 5 mentaliteit.

Wat bieden wij:
• Inwerktraject met je collega’s om al onze producten te leren kennen;
• Een fulltime functie met uitzicht op een vaste aanstelling;
• Een jong en energiek team van gemotiveerde collega’s waarmee je open en direct kan communiceren;
• Volop mogelijkheden om je te ontwikkelen;
• Een marktconform salaris.

Herken jij jezelf in ons profiel? Stuur dan je motivatie en CV naar solliciteren@sidijk.com. Voor vragen kun je bellen met Janny Bastiaannet: 0566 – 820 983.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

<< Werken bij Sidijk

Verkiezing Friese onderneming van het jaar 2018