+31 (0) 566 625 700 Start chat Chat met ons

Vacature: Allround buitendienst installateur (38 uur)

Als allround buitendienst installateur ben jij verantwoordelijk voor het installeren en repareren van binnenspeeltuinen, trampolineparken en andere speel- of sporttoestellen. Aan de hand van een technische tekening zet jij de projecten in elkaar. Dit doe je zelfstandig of in teamverband, afhankelijk van de omvang van het project. Voor deze functie word je ingezet op locaties in Nederland en incidenteel in het buitenland. Het kan voorkomen dat je vanwege de afstand een overnachting zult maken. Je bent dan ook flexibel en kunt anticiperen op verschillende situaties. Je denkt niet in problemen maar in oplossingen. Daarbij is het belangrijk dat je klantgericht bent en kunt communiceren in het Engels.

Wat vragen wij van jou als allround buitendienst installateur?

Voor het goed uit kunnen voeren van de functie heb je een afgeronde MTS opleiding of een MBO opleiding niveau 4 nodig. Je bent in het bezit van rijbewijs B. Je hebt een technisch inzicht en kan tekeningen met behorende schema’s goed begrijpen. Je kunt zowel zelfstandig als in teamverband werken. Je bent nauwkeurig, kan het overzicht bewaren en denkt oplossingsgericht.

Ons kantoor is gevestigd in Heerenveen. Je collega’s van expeditie bereiden hier de projecten voor en zetten alles klaar voor vertrek. Je woont bij voorkeur op maximaal 1,5 uur rijafstand ten zuiden van Heerenveen.

Wat bieden wij:

• Inwerktraject met je collega’s om al onze producten te leren kennen;
• Een fulltime functie met uitzicht op een vaste aanstelling;
• Een jong en energiek team van gemotiveerde collega’s waarmee je open en direct kan communiceren;
• Volop mogelijkheden om je te ontwikkelen;
• Goede secundaire arbeidsvoorwaarden
• Een marktconform salaris.

Herken jij jezelf in ons profiel? Stuur dan je motivatie en CV naar solliciteren@sidijk.com. Voor vragen kun je bellen met Janny Bastiaannet: 0566 – 820 983.

<< Werken bij Sidijk