+31 (0) 566 625 700 Start chat Chat met ons

Operator snijafdeling (1,0 fte)

Als je onze productiehal binnenloopt word je direct blij van alle vrolijke kleuren van het PVC doek waar wij mee werken. Onze productiehal is een dynamische omgeving waar we met behulp van de nieuwste snijmachines, lasstraten en naaimachines de meest uiteenlopende producten maken die de hele wereld over gaan; van stormbanen tot airtrampolines en van ijsbaan paddingen tot afdekkleden voor kuilbulten.

Voor onze snijafdeling zoeken we een nieuwe collega die één van de twee Zünd machines gaat bedienen. Ervaring is een pré, maar niet noodzakelijk. We hebben de ruimte je het vak te leren. Wat wel belangrijk is, is dat je technisch inzicht hebt en netjes kunt werken.

Als operator bedien je één van de (geautomatiseerde) snijmachines. Hierbij is het slim indelen en efficiënt verwerken van materiaal uitermate belangrijk en een onderdeel van je werkzaamheden. Je controleert je werkzaamheden en zorgt ervoor dat de orders op een correcte manier verzameld worden. Binnen de productie werken we normaal gesproken in een dagdienst van 07.30 – 16.00 uur, maar flexibiliteit in de uren is daarbij gewenst. Het kan voorkomen dat er een extra dienst ingezet wordt om de toevoer naar de productie goed te laten verlopen.

Wat vragen wij van jou?

Wat kan je van ons verwachten?

Kom jij graag bij Sidijk werken als operator? Stuur dan je motivatie en CV naar solliciteren@sidijk.com. Voor vragen kun je bellen met Janny Bastiaannet: 0566 – 820 983 of 06 – 418 69 881.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

<< Werken bij Sidijk