+31 (0) 566 625 700 Start chat Chat met ons

Vacture: Operator lasafdeling(1,0 fte)

Als je onze productiehal binnenloopt word je direct blij van alle vrolijke kleuren van het PVC doek waar wij mee werken. Onze productiehal is een dynamische omgeving waar we met behulp van de nieuwste snijmachines, lasstraten en naaimachines de meest uiteenlopende producten maken die de hele wereld over gaan; van stormbanen tot airtrampolines en van ijsbaan paddingen tot afdekkleden voor kuilbulten.

Voor onze lasafdeling zoeken we een nieuwe collega die samen met het team onze producten gaat lassen. Ervaring is een pré, maar niet noodzakelijk. We hebben de ruimte je het vak te leren. Wat wel belangrijk is, is dat je technisch inzicht hebt en netjes kunt werken.

De lasafdeling bestaat uit een team van 5 collega’s. We hebben twee lasstraten die het mogelijk maken PVC doek te verbinden door het hoogfrequent te lassen. Bij het lassen van PVC worden de stukken doek met warmte plastisch gemaakt, zodat ze onder druk in elkaar versmelten en na afkoeling een stevige verbinding maken. Aan de hand van technische tekeningen voer jij de opdrachten uit. Samen met je leidinggevende wordt bepaald welke opdrachten prioriteit hebben. Het is belangrijk dat je het eindresultaat, je eigen werk, goed kunt controleren en dat je zelf ook initiatief neemt. Je bent gewend zelfstandig te werken en je kunt goed in oplossingen en mogelijkheden denken. 

Wat vragen wij van jou?

Wat kun je van ons verwachten?

Reageren
Word jij onze nieuwe collega? Stuur dan je motivatie en CV naar solliciteren@sidijk.com. Voor vragen kun je bellen met Janny Bastiaannet: 0566 – 820 983.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

<< Werken bij Sidijk