Mijn Passie voor kwaliteit en maatwerk: Innovatieve Afdichtkanalen

Als Salesmanager bij Sidijk voor de agrarische en industriële sector, ben ik dagelijks onderweg en betrokken bij de ontwikkelen en innovaties van onze afdichtkanalen. Deze producten bieden een slimme oplossing voor de opslag van verschillende gewassen, met een sterke nadruk op kwaliteit en duurzaamheid.

Onze opblaasbare afdichtingskanalen bieden een efficiënte en gecontroleerde opslagomgeving voor diverse gewassen. Ze bieden optimale bescherming tegen vocht, waardoor de kwaliteit van opgeslagen producten behouden blijft en verspilling wordt geminimaliseerd. Bovendien zijn ze duurzaam en kostenbesparend, wat resulteert in lagere operationele kosten op de lange termijn.

Onlangs bracht ik een bezoek aan onze dealer Agri Rootz in Spillern, Oostenrijk, waar we samen klanten bezochten om onze afdichtkanalen in actie te zien en feedback te verzamelen over hun gebruik. Deze input is essentieel voor het voortdurend verbeteren en aanpassen van onze producten aan de behoeften van de markt.

Ik geniet ervan om op locatie te werken en direct met klanten samen te werken aan oplossingen. Het is mooi om te zien hoe onze afdichtkanalen echt waarde toevoegen aan hun activiteiten en om te horen hoe ze profiteren van ons product.

Kortom, mijn dagelijkse werk als Salesmanager Agri en Industrie bij Sidijk draait om samenwerken aan oplossingen en relaties met onze klanten en dealers. Samen met onze klanten streven we ernaar om het maximale rendement te behalen en voortdurend te innoveren, met als doel er samen beter van te worden.

Lees meer over onze afdichtkanalen.Rik Oosting
Salesmanager Agri
en Industry

Share this page
Contact us

Do you wish to inform us about something or do you have a question? We are happy to answer you!
Ask your question

Subscribe to our newsletter

Discover interesting projects,
concepts and more!
Subscribe