+31 (0) 566 625 700 Start chat Chat met ons

Commercieel Directeur (lid MT)

Bij Sidijk werken we elke dag met passie aan slimme en hippe lucht- en schuimgevulde producten voor leisure, sport en industrie. Of een klant nu gaat voor veiligheid, fun-factor of functionaliteit; bij Sidijk vinden ze altijd een product dat er met kop en schouders boven uitsteekt. In 1978 begonnen we als producent van luchtkussens. Vandaag de dag gaan onze producten, het zijn er honderden, de hele wereld over. De basis van ons werk is nog altijd hetzelfde. Want, wie zoekt naar een unieke oplossing én topkwaliteit, kiest voor Sidijk.

Sidijk is een echt Fries bedrijf dat zich kenmerkt door enthousiasme, trots voor het bedrijf en haar producten en no-nonsens mentaliteit. Wij zijn gevestigd in Heerenveen met zowel onze kantoren als productie. Op dit moment wordt een uitbreiding gerealiseerd waarmee we groeien van 4000 m2 naar 8200 m2.

In de afgelopen vier jaar zijn we zowel qua medewerkers als omzet enorm gegroeid. Wij hebben de ambitie om deze omzetgroei de komende jaren door te zetten en daarom willen we ons managementteam uitbreiden met een Commercieel Directeur.

Voor meer informatie over ons en ons diverse aanbod aan unieke producten kijk je op www.sidijk.com.

Wie zoeken we?
Een commercieel directeur die samenwerkt met het sales- en marketingteam aan het realiseren van de doelstellingen. Je bent een senior binnen het sales vak en een echt rolmodel. Een team leiden en verleiden om zo het maximale eruit te halen, is jou op het lijf geschreven.

Plaats binnen de organisatie
Je vormt samen met de DGA en de operationeel directeur het managementteam van Sidijk en vertegenwoordigt binnen het MT de commerciële belangen. Je bent verantwoordelijk voor en stuurt het salesteam en het marketingteam van (op dit moment) 10 mensen aan.

Als commercieel directeur bij Sidijk:

Managementtaken & verantwoordelijkheden

Procesgericht

Teamgericht

Profiel
We zijn natuurlijk vooral op zoek naar een commercieel directeur die qua karakter, motivatie en commerciële visie goed bij ons past. Daarnaast neemt onze ideale kandidaat de volgende bagage mee:

Competenties
– ondernemend en slagvaardig
– praktisch ingesteld: hands-on mentaliteit
– communicatief sterk
– empathisch
– doorzetter met voldoende flexibiliteit
– stressbestendig

Arbeidsvoorwaarden
Sidijk biedt een uitdagende werkomgeving waar iedere dag met een enthousiast team van professionals hard gewerkt wordt aan unieke projecten. De diverse markten waarin wij actief zijn, bieden volop dynamiek en kansen voor groei en ontwikkeling. Wij bieden een salaris en arbeidsvoorwaarden overeenkomstig de functie en daarbij een auto, laptop en telefoon van de zaak.

Reageren
Geïnteresseerd in deze uitdagende functie? Stuur dan je motivatie en CV naar solliciteren@sidijk.com. Voor vragen kun je bellen met Janny Bastiaannet: 0566 – 820 983 of 06 – 41 86 98 81.

n.b. Een assessment en referentieonderzoek maken deel uit van de procedure.